function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Un fost elev a intrat cu maceta în curtea Liceului CFR din Satu Mare. Noroc cu patrula de jandarmi din zonă!

În timp ce se afla în misiune în zona instituțiilor de învățământ, conform Planului Teritorial Cadru de Acțiune pentru siguranța școlară întocmit la nivelul județului Satu Mare, o patrulă de jandarmi a fost sesizată de către administratorul unui liceu situat pe strada Mioriței din municipiu despre faptul că în curtea școlii a pătruns fără drept un fost elev, care amenință elevii.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

La vederea oamenilor legii, tânărul a încercat să fugă, dar a fost interceptat de patrula de jandarmi.

După legitimare, jandarmii i-au comunicat tânărului că-i vor face un control corporal, moment în care tânărul a rupt-o la fugă încă odată.

Din nou jandarmii l-au interceptat, l-au imobilizat, iar cu ocazia controlului corporal efectuat au descoperit motivul tentativei de alergare. Tânărul avea asupra sa un baston telescopic din metal, un box si o macetă.

Acesta a fost condus la sediul IJJ Satu Mare, unde i s-au întocmit actele de sesizare, urmând ca cercetările să fie continuate de către instituțiile abilitate.

Totodată, încurajăm atât elevii, cât și dascălii să apeleze Numărul Unic Național 119 destinat  raportării cazurilor de consum de droguri, abuz fizic/emoțional, trafic de persoane, discriminare, bullying  și orice altă formă de violență exercitată asupra copilului.

Ultimele știri