function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Un sătmărean a falsificat autorizații de construcție și avize de racordare la utilități

La data de 14 martie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare-Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal având ca obiect comiterea infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, fals intelectual și înșelăciune.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Perchezițiile au fost efectuate la sediul unei instituții de utilitate publică, la un punct de lucru al acesteia, precum și la domiciliul unui bărbat de 37 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în cursul acestui an, bărbatul ar fi desfășurat diverse activități pe linia obținerii unor avize favorabile referitoare la racordarea la utilități și a unor autorizații de construcție.

În urma efectuării perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite înscrisuri, ștampile, medii de stocare și 2 telefoane mobile.

La aceeași dată, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale Satu Mare.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Ultimele știri