function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Vorba lui Pataki: se văd ”cu ochiul liber” realizările Consiliului Județean. Aceasta este una dintre ele, la Carei.

În declarațiile de presă susținute după depunerea oficială a candidaturii sale pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean, președintele Pataki Csaba a făcut referiri la realizările din ultimele mandate, care se văd ”cu ochiul liber” în tot județul Satu Mare.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Pesemne că s-a referit și la clădirea emblematică din zona centrală a municipiului Carei, aflată în proprietatea Consiliului Județean, al cărei acoperiș s-a prăbușit, probabil, sub povara realizărilor din ultimele două mandate.

Consiliera județeană liberală din Carei, Andaluzia Lazăr a tot întrebat în ședințele de consiliu din ultimii ani ce se întâmplă cu clădirea respectivă și de ce este lăsată parcă intenționat în paragină?

Răspunsul a fost întotdeauna același: președintele Pataki Csaba dă vina pe Comisia Regională de Monumente, care ar întârzia să acorde avizele necesare pentru proiectul tehnic pe baza căruia s-ar putea apuca de reabilitarea clădirii ”în secunda doi”, după cum se exprimă președintele. De vreo 8 ani de zile!

”Mai vreți un mandat ca să vedeți cu ochiul liber cum se dărâmă și lasă loc liber mafiei imobiliare?” – întreabă, la rândul ei, jurnalista Daniela Ciută de la site-ul local Buletin de Carei.

Ultimele știri