function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Adrian Cozma îl felicită pe câștigător și continuă lupta politică

Plasat pe locul secund în competiția electorală pentru președinția Consiliului Județean, liderul liberal Adrian Cozma și-a felicitat contracandidatul câștigător, Pataki Csaba, și a anunțat că, din poziția pe care o ocupă în politică, va continua să contribuie la rezolvarea problemelor sătmărenilor.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Publicăm integral declarația președintelui PNL Satu Mare în cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o luni dimineața:

”Vreau să le mulțumesc tuturor sătmărenilor pentru că s-au prezentat la vot în număr atât de mare. A fost o campanie în care am discutat multe, m-am încărcat cu multe dintre problemele sătmărenilor și cred că, în continuare, trebuie să ducem această luptă pentru dreptate.

În momentul de față, respect voința sătmărenilor manifestată prin vot. Chiar dacă nu avem date oficiale ale rezultatului scrutinului de ieri pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, sunt al doilea clasat, la distanță de 11.000-12.000 de voturi, deocamdată, de al treilea clasat.

Îl respect pe președintele Consiliului Județean, care a obținut un nou mandat pe următorii patru ani. Îi doresc mult spor și multă sănătate, însă problemele sătmărenilor rămân, în continuare, o prioritate pentru mine și mă voi strădui, din poziția pe care o am, să contribui la rezolvarea acestor probleme.

E clar că bariera votului etnic nu am putut-o zdrobi. A fost un vot etnic care s-a dat ieri. E clar că în viitor trebuie să ne concentrăm și mai mult și asta trebuie să înțeleagă toți cei care au participat la aceste alegeri. Pe de altă parte, eu ce pot să observ și este foarte clar, Partidul Național Liberal rămâne principala forță politică românească din județul Satu Mare, asta văzând rezultatul preliminar și văzând numărul de aleși locali pe care îi avem, dar și numărul de voturi pe care eu le-am obținut în această competiție” – a declarat Adrian Cozma.

Ultimele știri

Politică

Pataki Csaba sfidează legea

Într-o manieră specifică regimului aflat (încă) la putere în județul Satu Mare, președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, sfidează legea și