function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Primele rezultate parțiale: PNL păstrează primării importante în județul Satu Mare

Încep să apară primele rezultate transmise de PNL în urma numărătorii paralele a voturilor efectuate de reprezentanții acestui partid în secțiile de votare din județul Satu Mare.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Potrivit acestora, PNL păstrează primării importante din punct de vedere al confruntării cu PSD în județ, inclusiv cele mai râvnite de social-democrați, precum fostul lor fief electoral de la Socond sau comunele natale ale liderilor Radu Roca și Mircea Govor, Botiz, respectiv Supur.

PNL mai păstrează și Odoreu, Păulești, Săuca, Doba, Apa, Medieșu Aurit, Vama, Târșolț și Certeze, Cămărzana, Pișcolt, Santău, Beltiug, Batarci, Bogdand, Ardud și este lesne de ghicit că în toate aceste localități a câștigat și candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean, Adrian Cozma.

Se pare că pierde, însă, Călineștiul în favoarea candidatului independent Ioan Bumb, susținut de o coaliție de partide la nivel local, în schimb a câștigat Bârsău, unde până acum primarul a fost PSD-ist.

În același timp, PSD anunță că păstrează Primăria Homoroade, pentru al cincilea mandat consecutiv, și câștigă Primăria Vetiș în fața veteranului Iuliu Ilyes.

UDMR își păstrează primăriile de care era sigură: Carei, Culciu, Căuaș, Agriș, Tiream, Căpleni, Urziceni, Dorolț, Porumbești, Lazuri, Foieni, Livada, Halmeu, Săcășeni, Ciumești și câștigă Acâș și Pir.

Forumul Democrat German și-a adjudecat primăriile din Petrești, Sanislău, Cămin, Turulung…

Ultimele știri

Evenimente

M.A.I. aproape de copilărie!

Ziua Internațională a Copilului este un prilej bun pentru structurile MAI, MApN și MJ de a-și uni forțele și a