function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Adrian Cozma propune amenajarea unui sens giratoriu la Km 0 de la Supur

Deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, a transmis o solicitare oficială miniștrilor Transporturilor, respectiv Afacerilor Interne prin care propune realizarea unui sens giratoriu într-una dintre cele mai importante intersecții din județul Satu Mare.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

El motivează cererea prin faptul că la intersecția D.N. 1F cu D.N. 19A (adică la KM 0 de la Supur) au loc frecvent accidente rutiere, unele soldate cu victime în rândul participanților la trafic. De asemenea, modul în care este realizată intersecția între cele două drumuri naționale generează frecvent blocaje în traficul rutier și o diminuare a vitezei de deplasare a vehiculelor.

”Din discuțiile purtate cu reprezentanții autorităților locale și ale structurilor deconcentrate, inclusiv cu Poliția Rutieră, la nivel local există disponibilitate și interes pentru realizarea unui sens giratoriu la intersecția celor două drumuri naționale, avantajele fiind deosebit de importante: eliminarea riscurilor de accidente rutiere, fluidizarea traficului și creșterea vitezei de deplasare pe cele două drumuri naționale.

Având în vedere faptul că interesecția se situează în afara localității și poate fi realizată cu mai puțină dificultate decât alte sensuri giratorii, vă rog să mă sprijiniți, domnule ministru, și să sprijiniți demersul de a amplasa un sens giratoriu la intersecția D.N. 1F cu D.N. 19A, în județul Satu Mare” – se arată în solicitarea transmisă de Adrian Cozma.

Ultimele știri