function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Amendament la legea pensiilor militare depus în Parlament de deputatul Adrian Cozma. Mulțumiri din partea unui veteran din Afganistan

Deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, a depus în Parlament un amendament la legea pensiilor militare, prin care se urmărește reparația legislației, pe principii de echitate, prin referință la alinierea pensiilor militare la aceeași soldă de grad și de funcție.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Fostul comandant al Batalionului 52 Geniu ”Tisa” și al Centrului Militar Județean Satu Mare, lt. col. Gheorghe Balazs, veteran al misiunii militare în Afganistan, îi aduce mulțumiri într-o postare pe care o publicăm integral:

”În aceste vremuri deosebit de dificile, cu război la graniţa de Nord a României, stăm şi ne întrebăm de ce tinerii aleg din ce în ce mai puţin să urmeze o carieră militară în ţara noastră, deşi în trecut era o mare mândrie.

Este simplu! Statul român încă nu-i apreciază corespunzător nici pe cei care sunt în activitate şi nici pe cei care au urmat o carieră militară şi astăzi sunt în rezervă.  

Adrian Cozma este singurul deputat din județul Satu Mare și unul dintre puținii deputați din țară care nu numai că se interesează, dar și face ceva concret pentru soarta noastră, a militarilor în activitate, în rezervă și retragere.

Mulțumesc domnului deputat, așteptăm și susținerea reală a celorlalți deputați! Cerem oare prea mult?! Drapelul sus”!

Ultimele știri