function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Azi se relansează programul de reduceri și gratuități #ZileLaCarei 4.0 pentru turiștii care petrec minim o noapte în Carei

Campania #ZileLaCarei revine pentru al patrulea an consecutiv și este #DigitALL

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Carei, „orașul castel” își va întâmpina turiștii, începând de astăzi, cu o serie de beneficii și gratuități, pentru a le oferi un sejur relaxant, accesibil și de neuitat!

Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural (F.C.P.T.C.) lansează cea de-a patra ediție a campaniei “ZileLaCarei”, cu scopul de atrage cât mai mulți vizitatori în oraș.

F.C.P. T.C., prin Visit Carei, cu suportul Primăria Carei şi în parteneriat cu instituţiile din oraş, dar şi cu unităţile din industria ospitalităţii, lansează campania de gratuităţi #ZilelaCarei, pentru cei care vizitează Careiul, începând cu data de 31 mai 2024, odată cu deschiderea pentru public a Ștrandului Termal din Carei.

Prin intermediul campaniei #ZileLaCarei, turiştii care vor fi cazaţi la una dintre unităţile de cazare participante la program, pentru minim o noapte, se vor putea bucura de următoarele beneficii:

1. Hoteluri partenere:

– L’Art Hotel Carei

– Hotel House of Charles

– Hotel Central

– Motel Vraja Viilor

– Camping Ștrand Carei

– Weisz Apartments

2. Reduceri atractive la cafenelele și restaurantele, care au răspuns propunerii de colaborare făcute de VisitCarei:

– L’Art Bistro: 10% reducere

– Pizzeria Grande Carei: 10% reducere

– Victoria Coffee House: 10% reducere

– TIMES Coffee: 10% reducere

– Restaurant Magnolia: 10% reducere

3. Acces gratuit la Castelul Károlyi și 20 % reducere la ștrandul termal. (StrandCarei)

4. Reduceri la magazine și librării:

– Magazin de suveniruri Carei – Souvenir bolt Nagykároly: 20% reducere

Librăria Karul Libris: 20% reducere.

5. Reducere la echitație:

– Ședințe de echitație la manejul din parc (Asociația Equus Lovasegyesület és Hostel – Nagykároly, exclusiv prin rezervarea prealabilă, în limita disponibilității).

6. Reduceri atractive la degustarea și achiziția de vinuri locale:

– Vinăria Jugrestan: 10% reducere la achiziția unei sticle de vin, 20 % reducere la achiziția a 2 sticle de vin și 30% reducere la achiziția a 3 sau mai multe sticle de vin de Carei

7. Reduceri atractive la activități extra:

– Sala de finess Fit Force: 15% reducere pentro o ședință de finess

– Lucky 10 Bowling: reducere de 20 RON/oră/ședință din preț

*se poate folosi doar un singur cod/oră

Cum funcționează programul #ZileLaCarei?

1. Unităţile de cazare vor informa și vor înregistra turiştii care doresc să se bucure de aceste facilități/gratuităţi și le vor înmâna cardul digital de reduceri prin intermediul unui cod numeric/cod QR, care poate fi folosit o singură dată/sejur/locație.

2. Pentru a beneficia de acces gratuit la Castelul Karolyi sau de 20% reducere la ștrandul termal ori la celelalte unități participante la program, turistul va prezenta codul unic primit la recepție. Personalul va scana codul prezentat de turist, la intrare. Codul poate fi folosit o singură dată şi nu poate fi transferat.

3. În cazul sesizării unor nereguli în funcționarea programului, reprezentanții Visit Carei își alocă dreptul de a retrage cardurile digitale folosite abuziv, în situațiile care acestea se dovedesc a fi neconforme cu regulile de funcționare a campaniei #zilelacarei.

Condiţii obligatorii pentru obţinerea gratuităţilor:

Şedere de minim o noapte la hotelurile partenere ale Visit Carei, care au semnat protocolul de colaborare cu F.C.P.T.C.

Perioada campaniei: 31.05.2024 – 15.09.2024.

Până la acest moment, 6 unități de cazare din Carei, o librărie, un magazin de suveniruri şi-au manifestat interesul pentru a lua parte la această campanie, respectiv 5 restaurante/cafenele, un producător de vinuri locale, o asociație, o sală de fitness și bowling.

Prin urmare, îi invităm şi pe reprezentanţii celorlalte unităţi care doresc să se înscrie în proiect, să ne contacteze pe adresa de email: promovare.carei@gmail.com.

Campania “ZileLaCarei” face parte dintr-o serie de inițiative ale autorităților locale, cu scopul promovării turistice a orașului, care se vor desfășura în perioada următoare.

Ultimele știri