function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

S-a terminat cu șmecheria! Nici romii din Stâna nu s-au mai adunat la chemarea lui Mircea Govor

Comunitatea de romi din Stâna, care numără sute de persoane, a fost timp de zeci de ani un electorat ”ușor de cumpărat” și controlat de către conducerile PSD ale comunei Socond și județului Satu Mare, membrii acesteia fiind o bază electorală pe care baronii locali credeau că se pot baza la nesfârșit. Doar că acum au simțit pe propria piele ce înseamnă sfârșitul!

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Vineri a avut loc lansarea oficială a noului candidat al PSD pentru Primăria comunei Socond, Nicolae Silaghi, recent ”transferat” de la PNL, sub culorile căruia a îndeplinit funcția de viceprimar în actualul mandat.

Evenimentul ar fi trebuit să se desfășoare în fața unei audiențe de sute de persoane, așa cum s-au obișnuit liderii PSD până acum. Doar că… surpriză!

În parcarea din fața școlii din Stâna, sat ce aparține de comuna Socond, au apărut doar vreo 20 de persoane, care se pierdeau în coloana de jeep-uri și limuzine cu care au descins baronii în probabil cel mai prăpădit sat al județului Satu Mare, pe care l-au ținut în mod intenționat în subdezvoltare de zeci de ani de zile, tocmai pentru a fi un electorat ușor de cumpărat și manevrat în campaniile electorale.

Doar că vremurile se schimbă, iar imaginile de la fața locului sunt cea mai bună dovadă în acest sens. Mai mulți au fost membrii PSD aduși din Satu Mare, îmbrăcați în geci roșii, de care unii abia așteptau să se dezbrace!

Ultimele știri