function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Incendiu la pălincia Zetea din Medieșu Aurit

Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare a fost alertat astăzi, în jurul orei 15.13, să intervină la lichidarea unui incendiu izbucnit la o distilerie din localitatea Medieșu Aurit.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Pentru gestionarea operativă a situației de urgență au fost dislocate trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor cu 20 de cadre militare din Detașamentul de Pompieri Satu Mare și două autospeciale de stingere ale SVSU Medieșu Aurit.

Ajunse la locul intervenției, echipajele de pompieri au intervenit pentru localizarea, limitarea și lichidarea incendiului care se manifesta pe o suprafață de aproximativ 300 mp la nivelul acoperișului și 150 mp la materiale din interiorul distileriei.

Timp de aproximativ 4 ore, eforturile alăturate ale forțelor profesioniste cu cele ale voluntarilor prezenți au dus la lichidarea incendiului în limitele găsite, fiind  salvate distileria și clădirile aflate în imediata vecinătate (magazia de produse finite, clădirea de birouri, sala de evenimente).

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de  efectul termic al unui coşu de fum neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile.

Ultimele știri