function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Primarul Tășnadului, mesaj către Pataki Csaba: Nu v-ar strica o perioadă să nu mai fiți la conducerea Consiliului Județean!

Într-o postare Live pe o rețea de socializare, primarul orașului Tășnad, Adrian Farcău, a relatat o întâmplare ridicolă și revoltătoare în același timp, dar care reflectă perfect stilul în care este condus acum județul Satu Mare.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Fiind deosebit de activ în atragerea fondurilor europene, cu ajutorul cărora a scos Tășnadul din hibernarea în care era scufundat în ultimele decenii, Adrian Farcău s-a adresat președintelui Consiliului Județean, Pataki Csaba, pentru a obține sprijin administrativ în implementarea unui proiect european important.

Răspunsul a fost din start că ”nu avem bani”, dar ceea ce l-a șocat cel mai mult pe tânărul primar a fost dezinteresul total al celui care conduce acum județul Satu Mare: nici măcar nu s-a sinchisit să răsfoiască dosarul cu proiectul!  

Ultimele știri