function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Invitație la un eveniment caritabil sportiv pentru salvarea vieții Antoniei, sâmbătă la Turulung

Orice părinte ar vrea să-și vadă copilul sănătos și fericit, iar cel mai rău coșmar devine realitate atunci când nu se întâmplă așa.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Din păcate un astfel de coșmar a devenit realitate anul acesta în familia Varga, când s-a aflat că fiica lor de doar cinci ani, Antonia-Laura, este grav bolnavă. Medicii le-au comunicat părinților un diagnostic cutremurător: leucemie acută mieloidă.

Pentru a avea o șansă cât mai mare de însănătoșire, au început chimioterapia la Cluj-Napoca, la Institutul de Oncopediatrie.

Până acum familia a încercat să lupte utilizând resursele proprii pentru a restabili sănătatea copilului lor; s-au chinuit în tăcere zi de zi… Dar din păcate, resursele lor materiale sunt limitate și se apropie de sfârșit.

Suportul societății în aceste situații este mai important ca niciodată. Unindu-ne forțele putem face ceva pentru însănătoșirea micuței Antonia!

Vino cu noi sâmbătă, 8 iunie la evenimentul sportiv de caritate, donează, ca să poți contribui și tu ca fetița aceasta să poată zâmbi din nou!

Vă așteptăm cu drag, cu mic cu mare, sâmbătă dimineața de la 9:30 la capătul străzii Viilor din Turulung, iar după încălzire vom porni împreună spre Turulung Vii și înapoi, parcurgând în total aproximativ 5 km, cine cum dorește: alergând, plimbându-se sau pe bicicletă.

La fața locului va fi posibilă donația.

Dacă e posibil, vă rugăm să purtați tricou alb, și să aveți la voi apă de băut.
Așteptăm cu drag pe oricine dorește să ni se alăture!

Ultimele știri