function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Planul lui Cozma: turismul și agricultura pot fi motoare de dezvoltare locală

Potențialul turistic a întregii zone trebuie valorificat. Avem Tășnad, Acâș și încă câteva locuri care pot deveni locuri căutate de orice român.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Componenta economică e cea mai important și am gândit o strategie pe termen mediu. Vom utiliza fondurile europene pentru construcția de parcuri industriale și vom face și un parc agroindustrial. Unul dintre acestea va fi la Tășnad.

Parcul industrial Tășnad poate fi o ancoră pentru atragerea de investiții. Având în vedere distanța mare a zonei față de orașele mari e necesar să avem locuri de muncă în zonă, în fiecare pol cu potential de creștere, naveta oriunde e dificilă.

Acest proiect va aduce locurile de muncă aproape de cei care locuiesc în zona și va contribui la revigorarea economică a zonei.

În același timp, vom demara proiectarea pentru un inel în jurul orașului pentru a fluidiza tot traficul din jurul orașului și pentru a crea noi oportunități de afaceri. Vom propune investitorilor parteneriate în anumite puncte din jurul orașului.

Luăm în calcul și extinderea producției de apă termală, pentru a avea în perspectivă posibilitatea de a încălzi cel puțin o parte a orașului, așa cum se întâmplă în Oradea.

Nu putem concentra totul în municipiul Satu Mare și strategia tocmai asta este, ca în fiecare zonă să creăm poli de creștere și putem face acest lucru. Și în Negrești-Oaș și în zona Carei.

Ultimele știri

Evenimente

M.A.I. aproape de copilărie!

Ziua Internațională a Copilului este un prilej bun pentru structurile MAI, MApN și MJ de a-și uni forțele și a