function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Liderii liberali sătmăreni la hramul bisericii ”Nașterea Domnului”

În zi de Mare Praznic a Crăciunului, luni, 25 decembrie 2023, un grup de liberali, în frunte cu deputatul Adrian Cozma, președintele PNL Satu Mare, și secretarul de stat, Cristian Valer Beșeni, secretar general PNL Satu Mare, s-au aflat în mijlocul credincioșilor de la biserica ”Nașterea Domnului” din municipiul Satu Mare, cu ocazia hramului acestui lăcaș de cult.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Sfânta și Dumnezeiasca liturghie a fost săvârșită de către Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereul – vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, care a primit în semn de mulțumire și recunoștință o icoană reprezentând Nașterea Domnului, din partea preoților slujitori și a credincioșilor din parohie.

Atmosfera de mare sărbătoare, de adâncă și curată comuniune creștinească, a fost întărită de corul ”Solemnis” dirijat de dăruita profesoară Maria Chiș, care a dat răspunsurile liturgice.

”Este o mare bucurie pentru fiecare din noi, ca la ceas de Sfântă Sărbătoare să avem prilejul de a participa la astfel de ceremonii religioase. Praznicul Nașterii Celei Mari are o încărcătură simbolică și spirituală uriașă și reprezintă un luminos prilej de smerenie și reflecție, de încredere și nădejde în ajutorul Mântuitorului nostru. Trăim și muncim împreună, ne rugăm împreună!” – a declarat deputatul Adrian Cozma.

Ultimele știri

Evenimente

Dințișoriada 2024 la final

Asociația Acces La Viitor, alături de partenerii Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și Shopping City Satu Mare, vă invită la