function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Mariana Tout este candidata PNL pentru Primăria orașului Livada

Vineri a avut loc lansarea candidatului pentru funcția de primar al orașului Livada, Mariana Tout, și a candidaților pentru Consiliul Local.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Au participat: Cristian Valer Beșeni, secretar general PNL, Romeo Pop, președintele organizației municipale PNL Satu Mare, Alina Ristea, președintele organizației de femei, Beniamin Kira, consilier județean PNL și Ioan Irime, primarul PNL al comunei Turț.

Mariana Tout a declarat că și-a asumat această grea misiune de a candida la Primărie pentru că este convinsă că numai o administrație liberală poate asigura dezvoltarea viitoare a orașului. Împreună cu echipa sa de consilieri va milita pentru eficientizarea administrației publice locale, în concordanță cu cerințele moderne.

Toți cei prezenți și-au exprimat susținerea pentru candidatura la președinția Consiliului Județean Satu Mare a deputatului Adrian Cozma, care cu siguranță că va reuși, împreună cu consilierii județeni PNL, să relanseze proiectele de dezvoltare durabilă a județului.

Ultimele știri