function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

O mașină a luat foc după ce s-a lovit de parapet. Șoferul a fost salvat de ceilalți participanți la trafic

Astazi, la ora 12:38, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al jutețului Satu Mare a fost alertat cu privire la producerea unui accident rutier, prin lovirea unui autoturism de un parapet, între localitățile Odoreu și Babășești, rezultând incendierea acestuia.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Din informațiile apelantului, în interiorul autoturismului se afla o persoană de sex masculin care se afla în imposibilitatea de autoevacuare.

La fața locului s-au deplasat 8 subofiteri cu două autospeciale cu apă și spumă, dintre care una având în dotare modul de descarcerare. De asemenea la locul intervenției s-a alocat și o ambulanță SAJ.

Ajunse la locul intervenției, forțele profesioniste au gasit victima evacuată și incendiul lichidat de catre participanții la trafic.

Victima a fost preluată de catre echipajul Serviciului de Ambulanță Județean și transportata la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru îngrijiri suplimentare,  pompierii militari au asigurat măsurile PSI la fața locului.

Ultimele știri