function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Pataki Csaba sfidează legea

Într-o manieră specifică regimului aflat (încă) la putere în județul Satu Mare, președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, sfidează legea și încearcă să salveze ce crede că mai poate.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Cu toate că, potrivit legii, sâmbătă la ora 7 dimineața s-a încheiat campania electorală pentru alegerile de duminică și este interzisă inițierea oricăror acțiuni cu caracter electoral, Pataki Csaba s-a trezit exact în dimineața de sâmbătă să transmită un mesaj cât se poate de electoral pe rețelele de socializare.

E adevărat, fiind politician ”de școală veche”, știe cum să ”împacheteze” mesajul, astfel că nu pomenește cu nici un cuvânt calitatea sa de candidat pentru un nou mandat la conducerea județului și are grijă să nici nu indice electoratului pe cine anume să voteze, doar îndeamnă lumea să iasă la vot și sugerează prin cuvintele și expresiile folosite cam care ar fi opțiunea potrivită duminică, la urne.

Și fiindcă disperarea naște soluții uneori în premieră, după o campanie în care s-a adresat cu precădere propriul electorat etnic, de data aceasta Pataki Csaba și-a amintit că știe să vorbească și românește și își începe mesajul în această limbă. Cam târziu!  

Prin urmare, s-a ales cu o plângere la Biroul Electoral Județean:

Ultimele știri