function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Prima posibilă victimă colaterală a Alianței PNL-PSD la Satu Mare: liderul Forței Dreptei, Ștefan Csordaș

Decizia conducerilor naționale ale PNL și PSD de a forma o alianță și în județul Satu Mare, după modelul de la centru, pentru alegerile locale din 9 iunie a fost un șoc mai ales pentru conducerea județeană a PSD, dar încep deja să apară și posibile victime colaterale.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Într-un articol publicat de un cotidian local, președintele Organizației Județene Satu Mare ”Forța Dreptei”, Ștefan Csordaș, vorbind despre o posibilă alianță mai largă a partidelor considerate a fi românești, declară nici mai mult nici mai puțin că își dorește o alianță cu PSD, dar fără PNL.

”Noi ne dorim o alianță cu PSD, însă și cu PNL este foarte puțin probabilă. Adrian Cozma a încercat să facă o alianță românească contra UDMR, dar a reușit doar o alianță românească contra sa, pentru că niciun partid românesc nu dorește să facă alianță cu PNL la Satu Mare (chiar la sfârșitul săptămânii trecute a fost anunțată constituirea nucleului a ceea ce se numește deja ”Alianța pentru Satu Mare”, formată din PNL, Pro-România și Partidul Național Țărănesc – Maniu-Mihalache, fiind în continuare discuții și cu alte partide n.r.) Noi ne dorim o alianță electorală cu PSD pentru alegerile din 9 iunie” –  a declarat, negru pe alb, Ștefan Csordaș, bazându-se pe niște sondaje de opinie publică ce nu degeaba au fost respinse de conducerile naționale ale principalelor partide românești la negocierile purtate miercuri seara la Vila Lac din București.

Este vorba despre acel Ștefan Csordaș care și-a încercat deja norocul la vreo trei partide în ultimii patru ani, fiind dat afară, pe rând, din PNL și AUR, și-a anunțat și retragerea din politică, pentru a-și găsi refugiu până la urmă la Forța Dreptei.

Forța Dreptei, al cărei președinte la nivel național este acel Ludovic Orban care a fost exclus din PNL după ce a refuzat să accepte, în 2021, intrarea în alianță cu PSD la nivel național, iar acum este unul dintre liderii alianței partidelor de dreapta care concurează în alegeri actuala coaliție guvernamentală. Oare cum se va termina povestea asta? Ghici!

Ultimele știri