function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Traficanți de droguri prinși în flagrant la Satu Mare

La data de 6 februarie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict, într-un dosar penal având ca obiect comiterea infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Astfel, polițiștii au depistat în flagrant delict, în județul Satu Mare, două persoane care ar fi comercializat aproximativ 50 de grame de substanță cu efect psihoactiv (2-MMC), pentru 10.000 de lei.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului aparținând uneia dintre persoane au mai fost descoperite 30 de grame de substanță cristalină (2-MMC), ambalată în 4 plicuri cu închidere tip ziplock și suma de bani încasată, de la cumpărător.

Ulterior, au fost puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă.

La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor două persoane.

Astăzi, 7 februarie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Activitatea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Ultimele știri