function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Un tinerel și o puștoaică, hoți de catalizatoare auto în Satu Mare

La data de 9 noiembrie, în jurul orei 22.30, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier pe strada Careiului din municipiu, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Satu Mare au oprit un conducător auto de 22 de ani, în autovehicul fiind prezentă și o minoră de 16 ani.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

În urma efectuării unui control asupra autoturismului, polițiștii au identificat un catalizator auto, precum și instrumente și unelte susceptibile a fi folosite la tăierea metalulului.

Cauza a fost preluată de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Satu Mare, pentru continuarea cercetărilor.

În urma materialului probator administrat, polițiștii au reținut, în sarcina celor două persoane, săvârșirea a patru infracțiuni de furt calificat și tentativă la furt, în perioada 29 octombrie – 6 noiembrie.

În dimineața zilei de 10 noiembrie, tânărul de 22 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 11 noiembrie, față de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute de lege, precum și de prezumția de nevinovăție.

Ultimele știri