function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Un ucrainean a vrut să treacă prin Vama Petea cu un permis fals de 500 euro

În cursul serii trecute, în jurul orei 20.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în România un cetățean ucrainean în vârstă de 46 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Ucraina.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Cu ocazia formalităților pentru intrarea în țară, polițiștii de frontieră i-au solicitat celui aflat la volan și permisul de conducere. Ucraineanul a prezentat un permis de conducere, aparent eliberat în martie 2023, care nu îndeplinește condițiile de formă și de fond ale unui act autentic.

Bărbatul a declarat că documentul l-a primit în schimbul sumei de 500 de euro de la un concetățean de-al său, care i-a spus că este reprezentantul unei școli de șoferi și că documentul, pe care l-a prezentat la controlul de frontiera, este valabil.

În cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de fals și conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis.

Ultimele știri

Evenimente

Dințișoriada 2024 la final

Asociația Acces La Viitor, alături de partenerii Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și Shopping City Satu Mare, vă invită la