function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Zilele Culturale Germane, la sfârșitul acestei săptămâni la Ardud și Satu Mare

În acest week-end nu se vor desfășura doar Zilele Orașului Satu Mare, ci și ediția din acest an a tradiționalelor Zile Culturale Germane, care de data aceasta vor fi găzduite de două orașe: Ardud și Satu Mare.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Deschiderea festivă va avea loc vineri, de la ora 18, cu un spectacol prezentat de trupa Teatrului German de Stat din Timișoara pe scena Casei de Cultură ”Dr. Mircea Augustin” din Ardud.

Apoi, sâmbăta va fi deschisă de o sărbătoare a copiilor la Casa Șvabilor din Satu Mare, pe Bulevardul Vasile Lucaciu nr.9, pentru ca după-amiază, de la ora 16, să se desfășoare un program cultural-artistic de înaltă ținută la Filarmonica ”Dinu Lipatti”.

Duminică va fi ziua reîntâlnirilor emoționante, începînd cu slujba festivă de la Biserica Calvaria, urmată de primirea festivă a oaspeților din orașul înfrățit Wolfenbüttel la ”Cafeneaua de duminică”, găzduită tot de Casa Șvabilor, eveniment în cadrul căruia va fi lansată cea mai nouă carte a cetățeanului de onoare al municipiului Satu Mare și fost președinte al Asociației Șvabilor Sătmăreni din Germania, profesorul Helmut Berner.

Ultimele știri