function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Adrian Cozma a votat pentru schimbare și un viitor mai bun

Unul dintre cei mai matinali alegători a fost duminică dimineața candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Alături de soție și cei doi copii, el s-a prezentat la secția de votare amenajată în căminul cultural din Păulești, iar la ieșire a declarat că a votat pentru schimbare și pentru un viitor mai bun.

”Am votat pentru schimbare în Satu Mare, am votat pentru un viitor mai bun, și cred că este nevoie de un proiect pentru județul Satu Mare, ceea ce cred că astăzi se va întâmpla. Românii, sătmărenii trebuie să iasă în număr cât mai mare la vot și sunt convins că schimbarea mult dorită se va înfăptui prin dorința sătmărenilor de a avea un viitor mai bun. Pentru viitorul copiilor noștri și pentru tot ceea ce, până la urmă, trebuie să apărăm: valorile noastre tradiționale, creștine și tot ce are mai frumos județul Satu Mare” – a declarat Adrian Cozma.

Ultimele știri