function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Coordonatorul alegerilor locale în PNL: Adrian Cozma câștigă aceste alegeri!

Vicepreședintele PNL la nivel național și, totodată, coordonator al alegerilor locale în partid, deputatul Florin Roman, a dezvăluit în cadrul unei emisiuni la care a fost invitat la televiziunea online Sătmărenii.ro detalii despre șansele colegului său din Satu Mare, Adrian Cozma, la alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Astfel, el a anunțat că Adrian Cozma a câștigat ambele sondaje de opinie comandate atât de PNL, cât și de PSD, în timpul negocierilor de la București pentru realizarea unei eventuale alianțe politice la nivelul județului Satu Mare, după modelul celei de la nivel național.

Din păcate, această alianță nu s-a mai realizat din cauza a ceea ce Florin Roman consideră a fi un ”troc politic” prin care liderul PSD Marcel Ciolacu i-a ”vândut” pe românii din județul Satu Mare, în perspectiva turului II al alegerilor prezidențiale din toamnă, când se așteaptă, la rândul lui, la voturi din partea electoratului maghiar manipulat de UDMR.

În aceste condiții, Florin Roman consideră că ”meciul” se joacă între candidații UDMR și PNL din județul Satu Mare și i-a îndemnat pe sătmăreni să acorde un vot util liberalului Adrian Cozma, pentru a nu-și irosi voturile pe ceilalți candidați care fie fac blaturi cu actuala conducere a județului, fie sunt, pur și simplu, figuranți.

El a subliniat că provine, la fel ca mulți ardeleni și la fel ca și candidatul liberal sătmărean Adrian Cozma, dintr-o familie mixtă, dar rezultatele obținute de conducerile liberale ale celorlalte județe din Transilvania în ultimii ani vorbesc de la sine despre capacitatea acestora de a atrage fonduri europene pentru investiții de amploare, în timp ce județul Satu Mare s-a mulțumit doar cu câteva proiecte finanțate din fonduri guvernamentale, și acelea aprobate chiar de un ministru liberal (Lucian Bode n.r.), dar pentru care conducerea UDMR-istă a județului își arogă meritele, dezinformând opinia publică.

Ultimele știri

Locale

Înscrieri la școlile de poliție

Inspectoratul de Poliţie Județean Satu Mare, cu sediul în municipiul Satu Mare, str. Mihai Viteazul, nr. 11, desfăşoară activitatea de