function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Stagiu de pregătire pentru polițiștii proaspăt încadrați la IPJ Satu Mare

În perioada 13 mai - 24 mai, Biroul de Pregătire Profesională din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare organizează și desfășoară un stagiu de pregătire, structurat pe trei componente: teoretică, practică și de adaptare.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Astfel, prin încadrarea recentă a 23 de agenți de poliție, s-a pus accent pe domeniile tactică și intervenție polițienească, manipularea armamentului din dotare, sesiuni de tragere, autoapărare și conducerea autospecialelor de poliție în regim prioritar, în scopul efectuării unei instruiri profesionale benefice.

Prin activitățile desfășurate de către structura de pregătire profesională, se urmărește formarea unor polițiști profesioniști, capabili să răspundă în mod adecvat și eficient provocărilor cu care se confruntă în mediul operativ.

Pregătirea continuă a polițiștilor se află constant în atenția Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, pentru atingerea principalului scop, respectiv asigurarea unui serviciu de calitate pentru cetățeni.

Ultimele știri