function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Târgul job-urilor de vară pentru elevi, joi la Galeria Shopping City Satu Mare

Zeci de job-uri sezoniere și sute de oportunități de carieră își prezintă ofertele celor peste 700 de tineri sătmăreni ce sunt ,,Candidații la JOB” ai ediției Cariere Express pentru Liceenii Sătmăreni.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Asociația Acces La Viitor, alături de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare, Asociația Grup de Acțiune Locală pentru Pescuit Satu Mare și Shopping City Satu Mare, vă invită la cea de-a patra ediție, 1st JOB  – Cariere Expres pentru Liceenii Sătmăreni, cu tema ,,CANDIDAT LA JOB!”.

Proiectul îi are în vedere pe tinerii cu vârsta +16 ani, ce vor să fie activi în vacanța de vară și au posibilitatea să aplice pentru job-urile sezoniere prezente la târg. Peste 700 de tineri sătmăreni de la 11 licee sătmărene sunt ,,Candidații” ediției și vin la 1st JOB  să ia contact cu zeci de oferte de job-uri sezoniere și sute de oportunități de carieră.

Ofertanții ce au răspuns invitației sunt:

–        EDU: Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare și Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiș” din Arad, Filiala Satu Mare;

–        SKILL: Logiscool, Asociația STEA și Asociația Acces La Viitor;

–        JOB:  Polipol Mobila din Carei, Alu Menziken SRL, Top Trapez SRL, AVON și BCR-Școala de Bani.

Pentru că dorim să le oferim un mediu prietenos, accesibil și eficient, pe lângă interviurile cu angajatorii, tinerii vor avea parte de un stand dotat cu ochelari virtuali unde vor putea explora virtual job-urile puse la dispoziție de ofertanții campaniei. Sperăm ca această sesiune captivantă să îi inspire și să îi motiveze și mai ușor spre primul loc de muncă.

Cariere Express-ul 1st JOB va avea loc loc joi, 16 mai 2024, de la ora 14.00 în Galeria Shopping City Satu Mare și sunt invitați să participe toți tinerii sătmăreni ce sunt în căutarea unei oportunități de carieră!

Ultimele știri