function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Zeci de tineri sătmăreni învață să fie ”Salvatori din pasiune”

Campania “Salvator din pasiune”, derulată de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare continuă cu seria a XIII-a, în care un număr de 36 de voluntari au avut parte până în prezent de modulul introductiv general.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Temele principale abordate, precum Pompierii militari în istoria României, Organizarea serviciilor de urgență profesioniste, Rolul și misiunile Inspectoratelor Județene pentru Situații de Urgență au fost completate cu ședințele practice.

Pe parcursul acestora, voluntarii au urmărit, prin exercițiile demonstrative desfășurate de către cadrele militare, autospecialele de intervenție cu tehnica din dotare, respectiv accesoriile utilizate pentru stingerea incendiilor, a descarcerărilor precum și accesoriile de protecție si salvare.

După acest modul introductiv în tainele meseriei de salvator, voluntarii vor continua să-și însușească utilizarea noțiunilor de bază în acordarea primului ajutor calificat.

Inspectoratul pentru Situații de Urgența “Someș” al județului Satu Mare le transmite mult succes pe mai departe, salutând totodată implicarea, solidaritatea și responsabilitatea civică de care acești tineri dau dovadă.

Ultimele știri

Locale

Înscrieri la școlile de poliție

Inspectoratul de Poliţie Județean Satu Mare, cu sediul în municipiul Satu Mare, str. Mihai Viteazul, nr. 11, desfăşoară activitatea de