function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Încă un traficant de droguri prins la Satu Mare

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare și polițiștii de frontieră ai Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Bănuitul a fost prins în flagrant delict, de către polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, în timp ce deținea în  autoturismul său, în scopul comercializării, 80 de grame de droguri de mare risc 3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal.

La data de 17 octombrie 2023, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă.

Ulterior, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea persoanei bănuite, pentru 24 de ore.

Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare, cu propunerea de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Ultimele știri