function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

O fetiță de trei ani a decedat într-un accident teribil la Ciuperceni

Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare a fost solicitat vineri, în jurul orei 14:30, prin SNUAU 112, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și prim ajutor la un accident rutier produs între trei autoturisme în localitatea Ciuperceni.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

La locul indicat s-au deplasat 10 cadre militare de la  Detașamentul de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare grea și o ambulanță SMURD B2.

La locul evenimentului au fost direcționate și 3 ambulanțe SAJ, dintre care una cu medic și Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Agriș.

Ajunși la locul intervenției, pompierii militari au identificat 5 persoane implicate, dintre care un minor cu vârsta de aproximativ 3 ani, care se afla în stop cardio-respirator.

Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Satu Mare, un conducător auto, de 49 de ani,  aflat la volanul unui autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus, condus de o tânără, de 20 ani.

De asemennea, un bărbat, de 31 ani, în timp ce efectua manevra de evitare a impactului cu cele două autoturisme, a intrat în șanțul de pe marginea drumului național.

În urma evenimentului rutier, două persoane majore, din autoturismul condus de tânără, au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar unei minore de 3 ani i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului.

În ciuda eforturilor depuse de către personalul medical specializat, a fost declarat decesul minorei.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ultimele știri