function wp_dereg_script_comment_reply(){wp_deregister_script( 'comment-reply' );} add_action('init','wp_dereg_script_comment_reply');
ziar satmarenii satu mare

Planul lui Cozma pentru județul Satu Mare: niciun bătrân nu va fi lăsat în voia sorții!

În cadrul conferinței de presă ce a avut loc marți la sediul PNL Satu Mare, candidatul acestei formațiuni politice pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Adrian Cozma, a prezentat un alt proiect prioritar pe care dorește să-l implementeze imediat după ce va prelua conducerea județului.

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Telegram

Amintind de ”azilele groazei” și de tendința de depopulare a județului Satu Mare din cauza emigrării tinerilor, în paralel cu îmbătrânirea populației rămase acasă, Adrian Cozma propune soluții concrete, în care dorește să-i atragă ca parteneri și pe reprezentanții cultelor religioase din județ.

Printre aceste soluții se numără înființarea unor centre de îngrijire a seniorilor în condiții umane și civilizate în mai multe localități ale județului, dar și funcționarea unui sistem de alarmare tip ”buton de panică” pentru bătrânii care trăiesc singuri.

”Biserica nu va lipsi din proiectul de îngrijire a persoanelor vârstnice și vom implica toate cultele în proiectul de asistență și îngrijire a seniorilor sătmăreni. Împreună putem construi centre pentru persoane aflate în nevoi, singure, care nu mai pot să se îngrijească fără sprijin.

Vom asigura asistență medicală pentru toate persoanele vârstnice și numărul necesar de cămine pentru bătrâni care să funcționeze atât în mediul urban, cât și în cel rural.

Să arătăm respect bătrânilor noștri, care trebuie să beneficieze de servicii de îngrijire și asistență atât la domiciliu, cât și în căminele pentru bătrâni.

Nu în ultimul rând vom realiza un call-center (sistem de telealarmare) pentru persoanele vârstnice și altor categorii de cetățeni aflate în dificultate” – a anunțat Adrian Cozma.

Ultimele știri